4:an

Hej och välkomna till oss i klass 4. Vi är 15 elever som håller till intill fritids lokaler. Vi tycker att det är roligt att gå i skolan och har oftast massor av lust och energi. Vi är ett gäng med mycket olika förmågor. Därför hjälper vi ofta varandra och ser till att den som behöver får använda de bästa verktygen. Det är ofta digitale hjälpmedel som dator, iPad, hörlurar. Vår lärare, Annika använder ofta projektorn när hon informerar och går igenom vad vi ska göra under dagen. Ibland använder vi skolgården och naturen som klassrum. Då har vi t.ex matte-, svenska- eller SO-pass. Många lektioner jobbar vi ihop med 5:or och 6:or på skolan, så vi känner alla vuxna och elever i åk 4 till 6 bra.

Uppdaterad: